Een jong stel wilde graag een mooie foto van hun twee jarige zoon om af te laten drukken op canvas. Ook foto’s met z’n drietjes konden niet achterwege blijven. Deze fotoshoot hebben we bij hun thuis uitgevoerd; wat meubels eruit, studio apparatuur erin en fotograferen maar. De genomen foto’s zijn achteraf bewerkt, naast een basisbewerking, tot voornamelijk zwart/wit foto’s. De mooiste foto hebben wij voor het gezin laten afdrukken op canvas en pronkt nu boven hun bank.

Read More


Webshop KidsJewels verkoopt kindersieraden en heeft een Barokke uitstraling. Om de site van mooi beeldmateriaal te voorzien, ontstond het idee om kinderen omhangen met sieraden te fotograferen rondom Barokke meubels. De woonwinkel van Francine heeft een studioruimte in de winkel waar we gebruik van mochten maken. Deze fotoshoot was één groot feest voor de kinderen; veel mooie sieraden dragen en als echte modellen poseren op de prachtige Barokke troonfauteuils, banken en ander prachtig meubilair.

Read More


De eigenaar van ZonMedia wenste een strakke moderne site waarbij het verstrekken van informatie als belangrijkste factor wordt gezien. Zonmedia is een media bedrijf dat zich voornamelijk richt op de recreatieve sector. Het bedrijf is in volle groei en heeft nu al een aanzienlijke portfolio. Eye 4 creations heeft naast het ontwerp van de site ook het logo ontworpen.

Read More


Het bruidspaar gaf elkaar het ja-woord op 4 september op een locatie aan het Paterswoldse meer. Wij mochten deze dag vastleggen vanaf de visagie van de bruid tot de ontmoeting met de bruidegom tot uiteraard de ceremonie zelf tot een rondvaart op het meer. Het was een prachtige beetje bewolkte maar vooral zonnige dag. Van de foto’s hebben wij een mooi vierkant digitaal trouwalbum gemaakt.

Read MoreWe hebben voor de opdrachtgever van DVD Hoofdsteunen.com een webshoppakket gebruikt die eenvoudig te bedienen is. De webshop heeft uiteraard alle functionaliteiten die je van een webshop mag verwachten. De software is dan ook uitermate geschikt voor zefstandigen en MKB. Naast het opbouwen van de webshop hebben we bij Eye 4 Creations ook de voorpagina voorzien van diverse foto’s. Wilt u ook een webshop beginnen neem dan contact met ons op.

Read More