Op 5 december 2013 opende bar-restaurant Vrienden van Marktzicht haar deuren. Na 12,5 jaar een horecazaak aan het Polderplein te hebben gehad, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging voor de nieuwe eigenaren. Dat is het oudste horecabedrijf in Hoofddorp geworden, voorheen restaurant Marktzicht. Het pand is volledig gerenoveerd en voorzien van een modern interieur.  Na maanden lang intensief te hebben gewerkt aan de voorbereidingen en de verbouwing staat nu een enthousiast team van medewerkers klaar om de gasten te verwelkomen voor een heerlijke lunch, diner of gewoon gezellig borrelen met vrienden.
Aan ons de uitdaging om een nieuwe website te ontwerpen  en te voorzien van een responsive design zodat de website ook goed te bekijken is op tablet en smartphone. De sfeer van het restaurant moest terugkomen op de website door kleurstelling van de pagina’s en foto’s van het interieur.

Voor de sfeer afbeeldingen op de website hebben we een aantal keren foto’s gemaakt zowel tijdens als na de verbouwing. Het resultaat kun je zien op de website van Vrienden van Marktzicht.

Meer informatie over webdesign klik hier.
Meer informatie over bedrijfsfotografie klik hier.

Read More


Dutch Daisy is een 100% Nederlands trendy merk in lifestyle producten. Dutch Daisy starte 2 jaar geleden met het verkopen van sieraden voor kinderen.  De sieraden zijn voornamelijk te koop in fysieke winkels. Om het verkoopgebied te vergroten naar heel Nederland is de webwinkel Dutch Daisy shop gestart. De webwinkel is daarmee een nieuwe stap in de strategie van het merk. Naast sieraden zal er gekeken worden naar een aanvullend assortiment in lifestyle producten. Omdat wij eerder al de website voor Dutch Daisy hadden ontworpen werden we gevraagd om ook de webwinkel voor onze rekening te nemen.

Het resultaat is een volledig responsive design zodat deze cross media (computer, tablet, smartphone) goed te bekijken en te bedienen is. Ook een webwinkel beginnen?  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Read More


Vaak wordt ons de vraag gesteld, wat is een responsive design en waar heb ik het voor nodig.

Uw website wordt allang niet meer alleen bezocht via een desktop of laptop computer. Tegenwoordig vinden steeds meer bezoekers uw website via een mobiel apparaat als tablet of smartphone. Wordt uw website dan wel goed weergegeven en kan de bezoeker eenvoudig door uw website navigeren?
Er zijn meerdere mogelijkheden om uw website voor mobiele apparaten goed weer te geven. U kunt gebruik maken van een mobiele website, een app of een responsive design. Uiteraard heeft elke oplossing zijn voor en nadelen. Aan elke oplossing hangt ook een prijskaartje. In de meeste gevallen bevelen wij een responsive design aan. Het voldoet aan de belangrijkste voorwaarden voor een mobiele site en de kosten zijn in verhouding met de andere oplossingen zeer laag. In het online magazine emerce wordt het gebruik van de verschillende mogelijkheden duidelijk uitgelegd. ook vind u er een beslisboom welke u kan helpen in het maken van uw keuze. Volg deze link om het artikel te lezen (bron: emerce.nl)

Wilt u een webwinkel of website met een responsive design? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Read More


Eerlijke en duurzame producten voor een eerlijke prijs. Dat de term “fairtrade” tegenwoordig meer inhoud dan alleen koffie of chocolade kun je zien op de vernieuwde webwinkel Fairlife.nl.  Een ruim assortiment aan producten waarbij de producent een eerlijke prijs heeft gekregen voor zijn arbeid. Op de website vindt u bijvoorbeeld een uitgebreide collectie aan energie besparende artikelen. Fairtrade is geen trend maar een way of living. Om die sfeer en boodschap ook op de bezoeker over te brengen besloot de eigenaar om de webwinkel volledig te laten restylen en nam contact met ons op.

Nadat we groen licht hadden gekregen zijn we volop aan de slag gegaan om de webwinkel een volledig nieuw uiterlijk te bezorgen. Zakelijke kleuren werden omgezet naar natuurlijke kleuren en het logo kreeg een volledige restyling. De homepage werd opnieuw ingedeeld maar ook achterliggende pagina’s zijn daarbij niet vergeten. Het uiteindelijke resultaat kun je hier bekijken

Read More