Op 5 december 2013 opende bar-restaurant Vrienden van Marktzicht haar deuren. Na 12,5 jaar een horecazaak aan het Polderplein te hebben gehad, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging voor de nieuwe eigenaren. Dat is het oudste horecabedrijf in Hoofddorp geworden, voorheen restaurant Marktzicht. Het pand is volledig gerenoveerd en voorzien van een modern interieur.  Na maanden lang intensief te hebben gewerkt aan de voorbereidingen en de verbouwing staat nu een enthousiast team van medewerkers klaar om de gasten te verwelkomen voor een heerlijke lunch, diner of gewoon gezellig borrelen met vrienden.
Aan ons de uitdaging om een nieuwe website te ontwerpen  en te voorzien van een responsive design zodat de website ook goed te bekijken is op tablet en smartphone. De sfeer van het restaurant moest terugkomen op de website door kleurstelling van de pagina’s en foto’s van het interieur.

Voor de sfeer afbeeldingen op de website hebben we een aantal keren foto’s gemaakt zowel tijdens als na de verbouwing. Het resultaat kun je zien op de website van Vrienden van Marktzicht.

Meer informatie over webdesign klik hier.
Meer informatie over bedrijfsfotografie klik hier.

Read More
1 2 3 6