Bij het lanceren van een nieuw merk komt heel wat kijken. Ons deel, bij de lancering van het nieuwe kindersieraden merk Dutch Daisy, was het maken van productfoto’s van de kindersieradenlijn voor kinderen van 4 tot 14 jaar voor zowel meisjes als jongens. Daarnaast hebben wij in nauw overleg met de eigenaar van Dutch Daisy de website ontworpen. Hierbij is ook gebruik gemaakt van onze fotografie en fotobewerkingsdiensten. Kijk maar eens naar het verrassend mooie resultaat: www.dutchdaisy.nl

Read More
Voor de webshop KidsJewels hebben wij de kindersieraden voor zowel jongens als meisjes mogen fotograferen. In totaal meer dan 100 verschillende armbandjes, kettingen en oorbellen. De opdracht was om de sieraden met een (spier) witte achtergrond te fotograferen zodat deze zo eenvoudig mogelijk vrijstaand gemaakt konden worden. Daarnaast hebben we de sieraden ook in diverse composities bij elkaar gefotografeerd om deze te kunnen gebruiken voor de advertenties van de verschillende merken op de site.

Read More


Voor de Shack9 stores hebben we in samenwerking met JJ:GC reclamebureau de webshop KidsJewels ontworpen. De website heeft een zeer uitgebreide CMS voor webshops. Van order beheer tot automatisch facturering. De website bevat een uitgebreid en luxe assortiment van kindersieraden. Met de lijn “Mummy and Me” heeft de website niet alleen sieraden voor kinderen maar ook voor de moeders. Voor jongens zijn er natuurlijk stoere armbanden en horloges te vinden. Meer weten over een eigen webwinkel? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Read More