Welkom bij Eye 4 Creations!

U bent bij ons aan het juiste adres voor betaalbare fotografie, videografie en webdesign. Ook voor laag geprijsde creatieve foto-, video- en webbewerkingen kunt u bij ons terecht. Eye 4 Creations is een kleine onderneming met lage overhead kosten. Wij kunnen daarom onze diensten tegen scherpe prijzen leveren.

over_ons

Wat we doen

Eye 4 Creations ontwerpt websites en webhops op basis van html, WordPress of Prestashop met bijbehorende stille beelden (foto's/afbeeldingen) en bewegende beelden (video's/banners/animaties) voor met name kleinere en/of startende ondernemers (MKB/ZZP'ers/Verenigingen). Daarnaast fotograferen wij o.a. portretten en producten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Ook kunnen wij de door ons gemaakte foto's en/of uw eigen foto's voor u bewerken van alleen een basisbewerking tot het vrijstaand maken van producten/personen tot een creatief kunstwerk.

Wie we zijn

Eye 4 Creations is een jong en dynamisch multi mediabedrijf opgericht in 2009 door 2 creatieve ondernemers. Cynthia de Jong is gespecialiseerd in het fotograferen, het bewerken van foto's en het ontwerpen van logo's en andere grafische uitingen. Erik Groenewold is verantwoordelijk voor alles wat met bewegend beeld te maken heeft. Daarnaast zijn wij beiden verantwoordelijk voor onze webdesign diensten.