Hoe gaan wij te werk?

Met oog voor detail en creativiteit! Omdat al onze foto-, video- en webdesign diensten heel persoonlijk en op maat zijn, zijn we heel flexibel in onze werkwijze. Maar om u toch een idee te geven hoe wij werken, hieronder een korte 5 stappen plan.

1. Contact

Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Zodra wij uw wensen ontvangen hebben, zullen wij contact opnemen om te bespreken of we allebei de juiste verwachtingen hebben van de te leveren dienst(en).

2. Offerte

Zodra uw wensen ons duidelijk zijn, ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte. U kunt alvast een indicatie van de kosten opdoen op onze pagina met tarieven.

3. Uitvoering

Als wij de offerte van u ondertekend retour hebben gekregen, kunnen we overgaan tot de uit te voeren dienst(en) op de overeengekomen datum.

4. Levering

Indien mogelijk sturen wij eerst een voorbeeld van de te leveren dienst, zodat u de kans heeft nog bij te sturen. Na akkoord op het voorbeeld maken we de uitvoering compleet en leveren we af op de overeengekomen datum.

5. Betaling

Na of bij levering ontvangt u van ons een factuur voor de geleverde diensten, welke binnen 14 dagen voldaan dient te worden.

onze werkwijze