bedrijfsfotografie-restaurant-vrienden-van-marktzicht-1

Bedrijfsfotografie: Wie u bent en wat u doet

Bent u ondernemer? Dan zijn foto's van uw bedrijf, uw diensten of producten, uw medewerkers en uzelf een mooie manier om uw organisatie te promoten. Met bedrijfsfotografie kunt u denken aan foto's van:

  • Het bedrijfspand/kantoor van binnen, buiten en de locatie/omgeving, dat kunnen foto's zijn waar het pand/kantoor in z'n geheel op staat, maar uiteraard ook detailfoto's,
  • U en/of uw medewerkers terwijl er gewerkt wordt, het letterlijk laten zien wat u doet, welke producten/diensten u levert,
  • U en/of uw medewerkers geposeerd, ieder apart of als team, om bijvoorbeeld te gebruiken voor het "over ons" onderdeel op uw website of voor een smoelenboek.

 

De foto's kunt u gebruiken voor uw website, intranet, folders, brochures en andere vormen van drukwerk. Kijk voor een indicatie van de kosten bij onze prijzen onder tabblad fotografie.

Naast bedrijfsfotografie zelf, verzorgen wij ook fotobewerkingen zoals bijvoorbeeld het op maat maken van de foto's zodat deze geschikt en passend zijn voor op uw website. Wilt u een offerte ontvangen of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op!