logo ontwerp

Logo ontwerp

Heeft u een nieuwe website of webshop, maar nog geen logo? Of wilt u uw bestaande logo in een nieuw jasje steken? Wij ontwerpen het graag voor u! U krijgt keuze uit een aantal voorontwerpen welke uiteraard gebaseerd zijn op uw ideeën/wensen. Vervolgens werken wij het door u gekozen logo verder uit, waarbij aanpassingen nog mogelijk zijn in eventuele revisie rondes. U krijgt het logo in vectoren* en pixels in de benodigde extensies, formaten en resoluties.

Bekijk een aantal door ons ontworpen logo's in ons portfolio onder button "logo ontwerp" en kijk voor een indicatie van de kosten bij onze prijzen onder tabblad "logo & grafisch ontwerp".

Naast het ontwerpen van logo's, verzorgen wij ook andere grafische ontwerpen zoals bijvoorbeeld posters en diverse andere reclame en huisstijl uitingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 *Het vector-bestand, gemaakt in Adobe Illustrator, kan zonder kwaliteitsverlies verkleind en vergroot worden zodat het bestand geschikt is voor zowel online gebruik als offline drukwerk.