Lancering DHIB2017, Geen categorie, Webdesign

Een bedrijf voor het maken van films die op een uitvaart kon worden getoond. Met dit idee van 2 ondernemers startte het bedrijf De Herinneringen in Beeld in 2017. Wij werden benaderd om de website te ontwerpen.

NOT Innovatie Award 20172016, Nieuws

Zowel de basisschoolwebwinkel.nl als de schoolwebwinkel.nl zijn genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2017. Met deze nominaties worden de projecten extra in de schijnwerpers gezet op de NOT beurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Als zakelijk partner van de Schoolwebwinkel B.V feliciteren wij ze met deze geweldige nominatie.

Nieuw jasje Bosma Installatietechniek2015, Nieuws

Het werd tijd dat de 10 jaar oude website eens flink werd vernieuwd. Daarnaast moest het relatief eenvoudig zijn om bestaande pagina's aan te passen en nieuwe pagina's met één klik te kunnen genereren.

La Sorella Moda online2015, Nieuws

De dames van La Sorella deelden hun passie voor Italië en Italiaanse mode. Al snel kwam het idee om Italiaanse trends naar Nederland te halen.

Prestashop start met cloudshop2015, Nieuws

In januari is Prestashop gestart met het aanbieden van Prestashop winkels die gratis worden gehost in de cloud. Het opstarten van een webwinkel is nu nog eenvoudiger. Is het echt gratis? Ja, maar… Graag willen we u enkele voordelen en nadelen voorleggen.

Nieuwe look RVS Armbandenshop2014, Foto - Product, Nieuws, Portfolio, Webdesign

  Een nieuwe look waardoor een eigen identiteit aan de shop wordt gegeven. De oude shop was met een eenvoudige lay-out niet onderscheidend en leek daardoor op een dertien in een dozijn webwinkel. Met een nieuw logo, mooie productfoto’s en keuze voor strak gefotografeerde producten heeft de shop een enorme metamorfose ondergaan.

Vrienden van Marktzicht2013, Nieuws, Portfolio, Webdesign , , ,

Op 5 december 2013 opende bar-restaurant Vrienden van Marktzicht haar deuren. Na 12,5 jaar een horecazaak aan het Polderplein te hebben gehad, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging voor de nieuwe eigenaren. Dat is het oudste horecabedrijf in Hoofddorp geworden, voorheen restaurant Marktzicht. Het pand is volledig gerenoveerd en voorzien van een modern interieur. 

1 2 3 9