Vaak wordt ons de vraag gesteld, wat is een responsive design en waar heb ik het voor nodig.

Uw website wordt allang niet meer alleen bezocht via een desktop of laptop computer. Tegenwoordig vinden steeds meer bezoekers uw website via een mobiel apparaat als tablet of smartphone. Wordt uw website dan wel goed weergegeven en kan de bezoeker eenvoudig door uw website navigeren?
Er zijn meerdere mogelijkheden om uw website voor mobiele apparaten goed weer te geven. U kunt gebruik maken van een mobiele website, een app of een responsive design. Uiteraard heeft elke oplossing zijn voor en nadelen. Aan elke oplossing hangt ook een prijskaartje. In de meeste gevallen bevelen wij een responsive design aan. Het voldoet aan de belangrijkste voorwaarden voor een mobiele site en de kosten zijn in verhouding met de andere oplossingen zeer laag. In het online magazine emerce wordt het gebruik van de verschillende mogelijkheden duidelijk uitgelegd. ook vind u er een beslisboom welke u kan helpen in het maken van uw keuze. Volg deze link om het artikel te lezen (bron: emerce.nl)

Wilt u een webwinkel of website met een responsive design? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag bij u langs.